Events

Toer d'Shoof, Wervershoof, Kroegenspektakel

2e editie Toer d’Shoof

Wat een mooie dag was dat die 5e mei in 2016. Bevrijdingsdag, maar ook Hemelvaartsdag, de dag van de 1e editie van Toer d’Shoof. Zo’n 100 uitgelaten mensen deden mee aan de vele spelletjes die in de Wervershover horeca te spelen waren. En dat allemaal in een blauw shirt, mooi gezicht!

Ook dit jaar is er op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, weer een Kroegenspektakel bij en in de horeca gelegenheden die langs de Dorpsstraat in Wervershoof gelegen zijn. Bij ieder etablissement moeten spelletjes worden uitgevoerd in teamverband. Een team bestaat uit maximaal vier personen. In ieder café/restaurant zal ieder team ongeveer een uur aanwezig zijn en zal ook worden voorzien van een hapje en een drankje tijdens de strijd. Deze strijd is competitief en zal bestaan uit snelheid, concentratie, kracht en enthousiasme. Het verkassen tussen de spelarena’s gebeurt per fiets. Let dus op, kom op de fiets!

De aanvang, en tevens uitleg, van Toer d’Shoof zal om 12:30 uur zijn bij ’t Fortuin. Het einde van het Kroegenspektakel zal om 18:00 uur zijn. Het aansluitende eten is om 18:30 uur bij ’t Fortuin. De prijsuitreiking en feestavond (met DJ Maurice) is vanaf 20:00 uur en is bij de Quicksilverbar.

Geef je snel op voor Toer d’Shoof, er zijn nog wat plekken vrij. De kosten per team bedragen € 60,-. Daarbij inbegrepen is een hapje en een drankje bij iedere horeca-gelegenheid, een warme maaltijd en een deelnameshirt van deze tweede editie van Toer d’Shoof, hèt Kroegenspektakel van Wervershoof.

Het deelname formulier ligt bij de deelnemende partijen. Ook vanaf deze pagina kan het formulier gedownload worden.

Wervershoof, Toer d'Shoof, Cafe, Kroegspektakel,