Events

Battle of the Bands, Wervershoof, Westfriese Borrelbox

Battle of
the Bars

Een spelshow met een avondje bomvol entertainment, gezelligheid en gezonde strijd tussen horecabedrijven uit West-Friesland! Op woensdag 30 december organiseren de horecabedrijven achter de Westfriese Borrelbox een spetterende jaarafsluiting van een zeer bewogen jaar. Dit doen wij niet alleen, dit willen wij samen doen met alle horecabedrijven in West-Friesland. Iedereen zal namelijk zijn of haar favoriete horecabedrijf missen en graag een zetje in de rug willen geven.

Wij verzorgen een avondvullend programma vanaf je eigen bank. Wij hebben onder andere een ludieke spelshow samengesteld over West-Friesland met leuke spelelementen. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Cees Weel en uiteraard mag een live optreden vanuit onze studio niet ontbreken, wie dit is maken we later nog bekend. De presentatie van de avond is weer in handen van Harold Boldewijn.

Laat jouw gasten weten dat je meedoet en laat ze zich aanmelden via de website www.battleofthebars.nl, de deelnemers maken een keuze uit de inmiddels aangemelde horecabedrijven en bepalen zelf hun donatie. Als men zicht heeft aangemeld en een keuze gemaakt hebben spelen ze dus in het team van de betreffende horecagelegenheid.
Deelname kost € 12,50 per ingeschreven team, daarnaast gaat de extra donatie gaat naar de horecagelegenheid waarvoor ze gaan spelen. Deze donatie betreft € 5,00, € 10,00 of € 20,00 of meer bovenop de kosten voor deelname. Verder zijn er zeer mooie prijzen te winnen voor deelnemende teams én het winnende horecabedrijf! Individuele gouden, zilveren en bronzen tickets. Een artiest of een band die speelt in het horeca bedrijf op een avond wanneer het weer mag. Hiervoor word iedereen uitgenodigd die gewonnen heeft voor zijn of haar horecabedrijf.

Zet woensdag 30 december dus in jullie agenda voor deze spetterende jaarafsluiting. De stream start 19:30 uur, om 20:00 uur zal de show starten.

Deelname kan worden bevestigd door je aan te melden op www.battleofthebars.nl
Meld je aan en veel plezier 30 december.