Events

Wervershoof, Cafe, Blues, Bacon Fat Loius, Bokbier

Blues & Bockbier: Bacon Fat Louis

In vroeger tijden speelde deze gasten al eens in Cafe Die Twee tijdens het BluesFest. Deze keer zijn ze te horen tijdens het Blues & Bockbier. Ze lieten toen al horen veel te kunnen op bluesgebied. Naarmate de jaren gevorderd zijn zijn ook hun skills gevorderd. En wie zijn wij om ze dan niet nog een keer te vragen. 1+1=2 toch?

Vette Jus

U herkent ze aan de cigarbox guitar, een drumkist met potten en pannen en de zuiver opruiende zang. Mondharmonica en toetsen zorgen als vette jus voor een smeuig geheel. Zonder enige twijfel zijn ze onder invloed van Jack White, John Lee Hooker en R.L. Burnside. Met voornamelijk huisgemaakt instrumenten brengen ze in dwingende kadans de blues terug naar haar oervorm. Namelijk dansmuziek. Het debutalbum werd in 2013 goed ontvangen en opende deuren voor veel optredens. Begin 2016 bracht de band een live album uit dat werd opgenomen in de Hippie Hut te Dalfsen met hun trouwste fans. Inmiddels ligt het conceptalbum “The Glorious Gospel & Blues of Henry Sloan” beschikbaar. Hierop word de legende van Henry Sloan verteld in het décor van onze moderne tijd. Het artwork is wederom van de hand van kunstenaar Pieter Zandvliet. Bacon Fat Louis werkt er hard aan om de creatieve grenzen van de blues op te rekken. Dat belooft nog wat!

Blues & Bockbier

Afgelopen jaar was Double U Bean de band van het Blues & Bockbier in Hèt Café van Wervershoof waar een aantal bockbieren zowel van de tap als van de fles verkrijgbaar zijn. Blues & Bockbier: een uitstekende combinatie voor de fijnproever.
De aanvang is 17:00 uur en de entree is gratis.

www.baconfatlouis.nl