Events

De Liefhebbers, Wervershoof, Cafe, Vinyl, Plaatjes draaien

De Liefhebbers Draaien

De beste en mooiste nummers van de afgelopen 60 jaar.

Zes mensen die allemaal een passie voor muziek hebben hebben de handen ineen geslagen. Niels Bakker, Peter van Ophem, Kevin Neefjes, Joost Fischer, Rene Dol en Loek Boon hebben elk een uur de tijd om hun beste nummers te laten horen in Hèt Café van Wervershoof

Een ieder doet dat aanuit hun eigen invalshoek, waardoor er een mooie mix ontstaat van bekende, maar ook juweeltjes van onbekende nummers van deze zes liefhebbers van de afgelopen 60 jaar. Niels en Peter zijn goed voor veel nummers uit de jaren 80 en 90. Kevin en Joost zijn de jonkies van de zes maar zijn groot fan van de muziek uit de jaren 60 en 70. Rene en Loek zijn de senioren van dit gezelschap en zijn ook uiteraard gecharmeerd van de jaren 60 en 70 maar hebben daarnaast een grote voorliefde voor de symfonische rock.

Al dit moois gaat een uurtje of 6 duren en de aanvang is 21:00 uur.  Zaterdag 2 juni is de dag en de locatie is Hèt Café van Wervershoof.

Als liefhebber van goede en lekkere muziek zouden wij zeggen hier moet je bij zijn geweest. En dat kan dus gewoon, nu is het nog geen verleden tijd.