Events

Nacht und Nebel, Indirekt, Punk, Wervershoof, Bier en Muziekcafe

EP Presentatie Indirekt

Op 13 december 1986 vierde de Hoornse punkband Indirekt een feestje ter ere van het uitbrengen van hun derde plaat: de 7”EP ‘Nacht und Nebel’. Het zou de voorlaatste plaat van deze band worden. Na vijfenhalf jaar punken en in het laatste jaar nog de dubbel-lp ‘Present History’, samen met The Veron Walters, was de koek op en hield Indirekt op te bestaan.
In 2008 bracht het Amerikaanse GTA-label het hele oeuvre van Indirekt uit op een dubbel-CD met de toepasselijke naam ‘Total Warpath’.
Door de hernieuwde belangstelling voor niet alleen oude punk, maar ook voor vinyluitgaven, werd Indirekt benaderd door twee Duitse labels met het aanbod om hun platen nogmaals op vinyl uit te brengen. Nadat eerst in 2022 zowel de eerste EP als de eerste LP al werden uitgebracht, helaas door corona zonder presentatiefeestje, is het nu tijd voor de feestelijke presentatie van de heruitgave van de EP ‘Nacht und Nebel’.
Die presentatie vindt plaats in Hèt Café van Wervershoof. Indirekt en de eigenaren van dit mooie café kennen elkaar al sinds het optreden van Indirekt in 1986 op de legendarische derde editie van het festival Dijkpop in Andijk. Tijd voor een reünie!
DJ JoostintheHouse draait deze avond punk plaatjes uit zijn collectie.
Deze presentatieavond zal de enige mogelijkheid zijn om de E.P. direct/direkt van de band te kopen.
Let op: Indirekt zal op deze avond geen live-optreden verzorgen! Kom op tijd, want er is maar een kleine voorraad EPs.
Aanvang: 19.30 uur