Events

Wervershoof, Bier, Wijn, Tocht, Het Bier- en Muziekcafe van Wervershoof

Herfstige Bier- & Wijntocht

Altijd al een aantal cafes op één dag willen bezoeken en beleven? Dat kan! Op zondag 27 november organiseren wij de Herfstige Bier- en Wijn tocht en is er de mogelijkheid om de zes cafés in de regio te bezoeken en in ieder etablissement een borrel met bijbehorende hap te nuttigen.
Er zijn 6 Tochten. Het ligt er aan waar je wilt beginnen en waar je wilt eindigen en of je Bier of Wijn drinkt. Er zijn dan ook 12 verschillende tickets. Elk van de tickets draagt de naam van het cafe waar je aan de Herfstige Bier- en Wijntocht begint en je kiest welke ticket je wilt van dat café: bier of wijn. Een ticket heeft een prijs van € 36,- per persoon. Je krijgt daar een goed glas wijn of een speciaalbier voor vergezeld van een lekkere hap. Dit alles uiteraard in de stijl van de Herfst. En, niet geheel onbelangrijk: kom op de fiets!
Deze cafes doen mee met de Herfstige Bier- en Wijntocht.
1-Eetcafe Sels
2-Cafe Restaurant ’t Fortuin
3-Cafe de Ark
4-Het Cafe van Wervershoof
5-Cafe de Welkomst
6-Cafe van Rooijen
Tocht 1 begint bij 1 en eindigt bij 6. Tocht 2 begint bij 2 en eindigt bij 1. Tocht 3 begint bij 3 en eindigtbij 2 enz. enz. Volg de tocht volgens het schema wat op je ticket staat. Wellicht is het handig om alvast te reserveren bij het cafe waar je de Bier- en Wijntocht wilt eindigen om een hapje te eten. Koop je ticket op onderstaand knop en maak er een Prachtige Herfstige dag van.
Bij elk cafe kan je je ticket gebruiken om af te laten stempelen.