Events

Het Cafe, Wervershoof, Fietspuzzeltocht, Mam's Appeltaart

Fiets Puzzel Tocht gecancelled

Jammer maar helaas gaat de Fiets Puzzel Tocht niet door. We hebben te weinig aanmeldingen om de tocht door te laten gaan.
De tocht die hieronder staat is natuurlijk ook zonder Puzzel te fietsen, het blijft een prachtige route.

 

Altijd al gewild zo’n fietspuzzeltocht? Wij wel, zowel organisatorisch als meedoen. Dus laten we er één gaan regelen dachten we. En na denken komt doen. Bij deze. Dat het leuk gaat worden is wel zeker. Je kan je nu al opgeven via onderstaand formulier. Deelname kost € 28,50 per persoon. Daar krijg je bij aanvang koffie met Mam’s Appeltaart, een Knapzak voor onderweg, een pitsstop met een drankje en een hapje bij Roadhouse Diner in Wognum en bij terugkomst in Hèt Café een buffet met een drankje voor.

Het huren van een e-bike kan bij Andre van Duin Fietswereld aan de Zeeweg in Wervershoof voor het bedrag van € 25,-. Deze biedt ook service bij pech onderweg en dat is een hele geruststelling, je weet maar nooit.

Betaling kan bij aanvang van de Hèt Café Fiets Puzzel Tocht die een duur heeft van ongeveer 3 uur. Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Geef duidelijk je naam en je teamnaam op en uit hoeveel personen je team bestaat.