Events

Church of Cash, Johnny Cash, Het Bier en Muziekcafe van Wervershoof, Tribute, Man in Black, Wervershoof, Het Cafe

Johnny Cash by Church of Cash

<<dit concert is verplaatst van zondag 5 november naar zondag 19 november vanwege het overlijden van de vader van de zanger. Gekochte tickets zijn uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn op de hoogte gesteld via de mail.>>

Voor de 7e keer op rij in Hèt Café van Wervershoof. De ultieme Johnny Cash vertolker. En wat voor één: Authentiek, echt, puur, geen opsmuk, gewoon Cash zoals Cash is. Een journalist van de Honolulu Weekly zei het volgende over Church of Cash: “If there is anyone truer to the music and spirit of Johnny Cash, you’d have to prove it to me.” En daar hebben we natuurlijk helemaal niks, maar dan ook helemaal niks aan toe te voegen.

Wat moet je nog vertellen over the Man in Black. Johnny Cash is een legende en zal dat altijd blijven. En dat hoort ook zo. Gelukkig dat er nog vele bands zijn die deze zelfde gedachte met ons delen. The Church of Cash is een Amerikaanse Johnny Cash band. Met alle klassiekers die je maar wensen wilt. En dat het Amerikanen zijn is goed te horen, net dat beetje meer Cash. Komen gewoon naar Wervershoof hoor, geen probleem. Want Johnny Cash moet overal gehoord worden. Amen!

Voor dit concert zijn er tickets te koop via onderstaande button.

churchofcashmusic.com