Events

Kermis, Wervershoof, Doe Maar, Bowie, Erwin Nyhoff, Cafe

Kermis Wervershoof Dag 3

Wat een beroemdheden allemaal deze dag. Als ze nu eens allemaal gewoon langs zouden komen dan is dit een meer dan uitstekende Kermisdinsdag. Dat zal helaas niet gaan, dan maar een uitstekende Kermisdinsdag. De Hoornse band Kopvoeter speelt zo nu en dan thema’s. In de basis spelen ze eigen werk, Nederlandstalig, maar daarnaast hebben ze ook een tribute van Doe Maar. David Bowie wordt ook nagespeeld deze dag door #TeamTrots. Een stel Hoornse muzikanten die zo nu en dan een project aanmaken en dat graag willen laten horen in de regio. En David Bowie is overleden dus dat was geen moeilijk project om te kiezen.

The Voice of Holland

Erwin Nyhoff is een gevestigde naam in Nederland. Eén van de beste zangers van Nederland zelfs en we kunnen ons afvragen waarom deze man niet wereldberoemd is ons eigen land. Zijn bekendheid begon met The Prodigal Sons. De hit “You Still Think” is een bescheiden klassieker. Jaren door het land getourd met diverse projecten (oa. Footprints of Springsteen, Plays the Boss, Theatertour) en niet te vergeten The Voice of Holland. Hij reikte tot de finale waar hij helaas geen eerste werd. Erwin speelt bij Hèt Café de beste covers van Springsteen, Elvis, Beatles, Stones en noem maar op.

17:00 uur – #TeamTrots speelt David Bowie
19:00 uur – Kopvoeter XL Doe Maar Tribute
21:00 uur – Erwin Nyhoff Band

En als dat dan afgelopen is mag je met weemoed terugdenken aan deze kermis. Maar wees gerust; er is gelukkig ieder jaar zo’n mooi feest!