Events

KroegenSpektakel Toer d’Shoof

Toer d’Shoof is een veldtocht langs de horeca gelegenheden die langs de Dorpsstraat in Wervershoof gelegen zijn. Bij ieder etablissement moeten spelletjes worden uitgevoerd in teamverband. Een team bestaat uit maximaal vier personen. In ieder café/restaurant zal ieder team ongeveer een uur aanwezig zijn en zal ook worden voorzien van een hapje en een drankje tijdens de strijd. Deze strijd is competitief en zal bestaan uit snelheid, concentratie, kracht en enthousiasme. Het verkassen tussen de spelarena’s gebeurt per fiets. Let dus op, kom op de fiets!
De aanvang, en tevens uitleg, van Toer d’Shoof zal om 12:30 uur zijn bij ’t Fortuin. Het einde van deze veldtocht zal om 18:00 uur zijn. Het aansluitende eten, prijsuitreiking en feestavond begint om 18:30 uur en is bij ’t Fortuin.

deelnameformulier

De kosten per team bedragen € 50,-. Daarbij inbegrepen is een hapje en een drankje bij iedere horeca-gelegenheid, een warme maaltijd en een deelnameshirt van deze eerste editie van Toer d’Shoof, hèt Kroegenspektakel van Wervershoof.
Het deelname formulier ligt bij de deelnemende partijen of kan hieronder worden gedownload. Ook op de Facebook pagina van Come Together (Like!) kan deze gedownload worden. Vul in en lever het bij ons in.

Inschrijfformulier, Toer d'Shoof, Wervershoof, Café, Kroegenspektakel