Events

Wervershoof, Cafe, Toer d'Shoof, Kroegenspektakel

Kroegspektakel Toer d’Shoof

Gelukkig! Het is bijna weer zover: de 3e editie van het Kroegenspektakel van Wervershoof Toer d’Shoof.

Zoals gewoonlijk gaat dat gebeuren op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei in de horeca gelegenheden die langs de Dorpsstraat in Wervershoof gelegen zijn. Bij ieder etablissement moeten spelletjes worden uitgevoerd in teamverband. Een team bestaat uit maximaal vier personen. In ieder café/restaurant zal ieder team ongeveer een uur aanwezig zijn en zal ook worden voorzien van een hapje en een drankje tijdens de strijd. Deze strijd is competitief en zal bestaan uit snelheid, concentratie, kracht en enthousiasme. Het verkassen tussen de spelarena’s gebeurt per fiets. Let dus op, kom op de fiets!

De aanvang, en tevens uitleg, van Toer d’Shoof zal om 12:30 uur zijn bij ’t Fortuin. Het einde van het Kroegenspektakel zal rond de klok van 18:00 uur zijn. Nieuw dit jaar is dat er tussen de spellen door goed gegeten kan worden. Ieder cafe heeft zijn eigen lekkernij en is genoeg om de dag door te komen. Ook nieuw is dat er een gezamenlijk eindspel is in Hèt Café van Wervershoof in de vorm van een kwis.

Geef je snel op voor Toer d’Shoof.  De kosten per team bedragen € 65,-. Daarbij inbegrepen is een goeie hap en een drankje bij iedere horeca-gelegenheid en een deelnameshirt van deze derde editie van Toer d’Shoof, hèt Kroegenspektakel van Wervershoof.

Het deelname formulier ligt bij de deelnemende partijen en staat hieronder online. Print uit en breng het bij het cafe. Vergeet niet het verschuldigde bedrag mee te nemen als je het formulier inlevert.

Wervershoof, Toer d'Shoof, Kroegspektakel, Cafe