Events

Lancering Nieuwe Bierkaart

Om 20.30 uur presenteert Hèt Café de nieuwe Bier- en Biergildestempelkaart. Maar dat is nog niet alles! Deze avond om 20.30 uur wordt er een spiksplinter nieuw bier gepresenteerd. De eerste van Hèt Café naar eigen recept! Deze mooie blonde van de tap én in blik heeft een bijzondere naam gekregen en een mooie stempelrestrictie. Je kan erbij zijn! Koop hier een ticket en zorg dat je voor 20.30 uur aanwezig bent en ontvang deze mooie blonde. Het team van Hèt Café zorgt deze avond voor bijkomend lekkers!

Hèt Café van Wervershoof staat bekend om z’n uitgebreide bierkaart. Diverse bieren worden ieder jaar getest en geselecteerd op smaak en kwaliteit voordat er overgegaan wordt op het daadwerkelijk aanschaffen en opnemen in het assortiment van Hèt Café. De bezoekers zijn van ons gewend dat we een groot aanbod van bieren in huis hebben. Zo hebben we sowieso de vaste waarden zoals Brewdog Punk IPA, Texels Skuumkoppe en Jopen op de tap. Daarnaast zijn er altijd twee tappunten vrij voor wat extra lekkers. Dat verschilt per seizoen, aanbieding of gewoon omdat het op dat moment domweg het lekkerst is.

Sinds 2018 is in Hèt Café ook het Bierdrinkersgilde gevestigd. Iedereen kan zich daarbij aansluiten. Je wordt Lid van Verdienste als je je Bierstempelkaart vol hebt. Op deze kaart staan 20 bieren die je gedronken moet hebben in Hèt Café. Op sommige bieren zit, voor een stempel op de kaart, een opdracht of een restrictie. Ieder jaar in september komt Hèt Café met een 20 nieuwe bieren en een vernieuwde stempelkaart. 

Dit jaar dus niet alleen een vernieuwde bierkaart maar ook een eigen bier! Daar gaan we een momentje van maken! Verdien je eerste stempel en proost mee in Hèt Café.