Events

Tulpen, Het Cafe, Wervershoof, Biertocht, Wijntocht

Lente Bier-
Wijntocht

Als je als drie jaargetijden hebt gehad is automatisch ook de 4e aan de beurt voordat het rondje weer opnieuw begint. Vandaar de Lente Bier- en Wijntocht. 4 cafe’s, 4 drankjes, 4 hapjes. 2x dubbel de gezelligheid. Van de één naar de ander met de geur van lentebloesem in je neus als je de wandeling van/tot maakt. Frisse lentebieren met fruitige wijnen en lichte hapjes, maar toch genoeg voor een prachtige zonnige middag in mei.

Aanvang is 14:00 uur en de eindtijd is 18:00 uur. Kaarten zijn binnenkort te verkrijgen bij de deelnemende horeca die bijelkaar weer de Gezamenlijke Horeca van Wervershoof vormen: Come Together.

Wijn: Radio Boka Rosé:
Een mond vol Mediterraans rood fruit uit Alicante. Aardbei, framboos, bessen. Puur fris sap waar je geen genoeg van krijgt. Heldere rose kleur. Expressieve aroma’s van sappig rood fruit en bloesem. Zacht mondvullend sap met frisse zuren en een intens fruitige lengte.

Bier: Uiltje Uilskuiken
Uilskuikentje van de Haarlemse brouwerij ’t Uiltje is een Session IPA. Dit laag alcoholische maar smaakvolle bier bevat onder andere subtiele tonen van koriander. Flink wat citrusaroma’s en een medium body. In de afdronk is het bier fris en proef je tonen van tropisch fruit terug.

Hapje: Wrap met kip

Tulpen, Het Cafe, Wervershoof, Biertocht, Wijntocht