Events

Loek en Rene, Wervershoof, Vinyl, Het Cafe, Bier- en Muziekcafe

Loek & Rene draaien Nederpop

HELAAS GEANNULEERD

Loek Boon en René Dol gaan er weer voor tijdens de voorjaarssessie bij Hèt Café. Vorig jaar maart brachten we nog een ode aan het Woodstock-festival, dit jaar gaat het over Nederpop. En wel Nederpop in de breedste zin van het woord. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sandy Coast, The Ro-d-Ys, Golden Earring(s), Q65, Earth and Fire, Shocking Blue, Brainbox, Herman Brood, The Cats, Focus, Cuby & The Blizzards, Ekseption, Jan Akkerman, Alquin, Kayak en The Nits.
Uit Groningen kwam bijvoorbeeld Solution (een van de betere symfo-bands) die toch 6 prachtige lp’s heeft gemaakt. Aandacht is er ook voor het betere Nederlandstalige repertoire, zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, De Dijk, Klein Orkest, Doe Maar en The Scene.
We beginnen in de jaren 60 / 70 en stomen door de jaren heen naar de jaren 80 en 90 waarin bijvoorbeeld bands als Sjako en Fatal Flowers ook de nodige aandacht krijgen. Natuurlijk zijn bovenstaande namen maar een kleine greep uit het grote aanbod van bands die door de jaren heen hebben bestaan in Nederland.
Voor deze avond hebben we ook wat nieuws bedacht, er kan invloed uitgeoefend worden op wat wij gaan draaien. Je kunt een persoonlijke top drie inleveren bij ons. Wie weet kunt je ons blij maken met een paar verrassende nummers. En het zou mooi zijn als er een klein verhaaltje bijzit waarin je vertelt waarom dat ene nummer zo mooi is. Deze persoonlijke top drie graag sturen (kan tot uiterlijk 31 maart!) naar loe.boon@ziggo.nl.

Natuurlijk draaien we weer zo veel mogelijk van vinyl, en René zorgt weer voor een aantal mooie clips. Graag tot ziens op Paaszaterdag 11 April in Hèt Café. Aanvang 21.00 uur. De entree is natuurlijk gratis.