Events

Openingsweekend: Jorido

Jorido is in de ban van Goochelen. Al jaren. Hij heeft daarmee veel ervaring opgedaan en weet iedereen te entertainen met zijn trucs. Medio april 2014 heeft Jorido deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen goochelen voor de jeugd. Voor dit kampioenschap heeft hij een speciale act gemaakt samen met zijn coach. Het harde werken werd beloond. Jorido ging er met de derde prijs vandoor!

Jorido heeft een leuke lijst van optredens achter zijn naam staan. Zo heeft hij in theaterschouwburg Het Park in Hoorn mogen optreden. Heeft hij auditie gedaan voor een programma op televisie en heeft hij mogen optreden op het Nieuwjaarstreffen in theaterschouwburg De Meerse in Hoofddorp. Onlangs speelde hij nog in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam naast namen als Jeroen van de Boom en Angela Groothuizen.

Deze zondagmiddag tijdens het openingsweekend van Hèt Café van Wervershoof geeft Jorido twee shows voor het hele gezin in de achterzaal. De goochelshow is bedoeld voor kinderen maar ouders mogen natuurlijk ook hun ogen komen uitkijken. De aanvang van deze twee shows is 14.00 uur en 16.00 uur. Kom op tijd want vol is vol.