Events

Friction, Reggae, Carribean, Cafe, Wervershoof

Hèt Café Weekend: Friction & The Roots Drivers -Reggae-

Hèt Café van Wervershoof is 1 jaar open! En dat willen we natuurlijk vieren. Dit hele weekend hebben we live muziek! En daar kan een ieder van genieten. Dit Hèt Café Weekend wordt geopend door Friction & The Roots Drivers. Heerlijke Reggae gemixt met Afrikaanse en Caraïbische vibes, een ijzersterke band met een charismatische frontman die elk publiek voor zich weet te winnen, en feest met het publiek vanaf de eerste noot tot de laatste toegift.

Reggae met Caraibische vibes

Frontman Friction timmert al flink wat jaren aan de weg in de reggae- en wereldmuziekscene. Onlangs nog, september 2016, stond hij met zijn backing band The Roots Drivers op het hoofdpodium van Engeland’s grootste Reggae Festival The One Love Festival.

Ook is hij de support act geweest van reggaelegendes Morgan Heritage en I Jah Man Levi, heeft hij meerder awardnominaties op zijn naam staan, en wordt zijn muziek gedraaid op stations van Funx en BBC Radio tot MTV Base. 

Maar ook bij het algemene publiek is hij geen onbekende; door de jaren heen is hij onder andere te zien geweest in X Factor en De Wereld Draait Door, en stond hij op podia zoals de Melkweg en Heineken Music Hall.

www.facebook.com/frictionghana