Events

Amsterdam, Rembrandt Duo, smartlap, cafe, wervershoof, nederlandstalig, jordaan

Hèt Café Weekend: Amsterdams Gezellig met het Rembrandt Duo

Amsterdams met ’n swingende touch! Het Rembrandt Duo, bestaande uit de 2 rasmuzikanten staat garant voor 100% gezelligheid.

Dat ras-muzikant Eddy Hoorenman nog steeds ‘n fan van Johnny Meyer is, steekt hij niet onder stoelen of banken. Zijn vingervlugheid, muzikale improvisaties en swingende invulling doen sterk aan Johnny Meyer denken. Eddy Hoorenman speelt samen met Bart Brandjes op drums. Een ijzersterke combinatie! Ad rem, vrolijk, muzikaal, teksten met ‘n knipoog en inspelend op iedere situatie is dit duo inmiddels al net zo bekend als het Rembrandtplein zelf. Virtuoze muziek: Double Dutch òf jazzy. Swingend internationaal…

Het Rembrandt Duo is niet alleen bekend van het Manke Nelis Trio, maar heeft zijn sporen ook verdiend in het begeleiden van vele Nederlandse en buitenlandse zangers en zangeressen in The Shorts of London op het Rembrandtplein en tijdens de tournees door het hele land. Dit duo is vaste gast bij de Jordaan Festivals, Jumping Amsterdam en vele festivals. Door hun veelzijdigheid kunnen ze een breed repertoire spelen en zingen. In ’t Duits, Engels, Limburgs, Jordanees. Van Willy Alberti tot Andre Hazes en Andre Rieu, van Frans Bauer tot Rene Froger en Jan Smit, van Klassiek tot Jazz. Teveel om op te noemen. Zij passen zich moeiteloos aan om de sfeer van het feest en party te verhogen.

De aanvang is 17:00 uur en de entree is gezellig gratis.

www.rembrandtduo.nl