Events

Rock&Roll, Wervershoof, BBQ, Bier, Vlees, Live Muziek, LIve Music

Rock & Roll Barberque

Live Muziek, Lekker Bier, Goed Vlees, een Heuse Barbier, Goeie Whiskey en Goed Volk. Wat meer moet je van deze avond zeggen. Ja, dat je komen moet. En oh ja, de band zorgt voor de muzikale omlijsting. Een band die hier al eerder op het podium heeft gestaan. Twee keer zelfs. Eén keer in de achterzaal en één keer op het podium bij de buren tijdens kermis. Een zanger en een zangeres en ‘a hell of band’ die hun bij staat. Vier het leven maar ook de dood, dat is het motto. Want dood ben je nu éénmaal langer dan dat je leeft. Casa de la Muerte is de naam van de band en de energie spat van het podium. Zwetende en stampende HellbillyMexicanBalkanPolkaRock. Ga er maar aan staan. En dat doen we dan ook.

Berebeste Hamburgers

Deze dag begint om 17:00 uur en Barbershop Sharp uit Enkhuizen staat met de schaar klaar om het kapsel in gereedheid te maken voor de avond die komen gaat. In de andere hoek zit Airbrush Artist Sander van Olphen waar hij prachtige kunstwerken laat zien en waar hij wellicht ook aan een kunstwerk bezig is. Buiten staat Slager Ruiter Berebeste Hamburgers te bakken en verder is er genoeg vertier voordat de de band het podium betreedt. En natuurlijk hebben we weer Budweiser Bier uit de fles en Bierpullen van Hèt Café.

Rock & Roll Barberque editie #2

Dit is de tweede editie van de Rock & Roll Barberque van Hèt Café van Wervershoof. Een evenement geheel bedacht door Hèt Café. Het is uiteraard de bedoeling dat deze jaarlijks terugkomt met iedere editie bijzondere optredens en – acts. Suggesties zijn altijd welkom voor speciale acts of andere bijzonderheden. Tot zaterdag. Rock On!

Wervershoof, Cafe, Barberque, BBQ, Live, Barbier, Enkhuizen

Barbier, Tattoo, Rock&Roll, Wervershoof, BBQ, Bier, Vlees, Live Muziek, LIve Music

Casa de la Muerte, Alkmaar, Wervershoof, Cafe, Barberque