Events

Nick Cave, Tender Prey, Het Cafe, Wervershoof, Red Right Hand

Tender Prey – A Tribute to Nick Cave

Na de enerverende show afgelopen december in Hèt Café van Wervershoof zijn we gelijk tot actie overgegaan en is de band vastgelegd voor zaterdag 19 0ktober 2024. Dat doen we uiteraard voor de mensen die er niet bij waren maar gehoord hebben dat het een bijzonder concert was. Maar ook voor de mensen die er wél bij waren om deze unieke sound nogmaals te mogen ervaren.

Drie videoclips van de band waren te zien op Nick’s eigen YouTubekanaal BadSeedTeeVee.

Wie de naam Nick Cave hoort denkt aan The Bad Seeds, aan de Netflix hitserie Peaky Blinders met zijn intro-song Red Right Hand of aan songs als Into My Arms. En, misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minogue en hun hit samen; Where The Wild Roses Grow.
De gast die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond sex, drugs en rock ‘n’ roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen. De Nick Cave Tribute band weet als geen ander eenzelfde dynamiek te brengen zoals alleen the man himself dat kan. Theatraal en vol overgave zal deze spiksplinternieuwe formatie in anderhalf uur een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als Mercy Seat, Ship Song, Deanna, The Good Son, Straight To You  en Push The Sky Away.

De band bestaat uit muzikanten van Reservoir Dogs Band, The Jaydees, Grammylou, Klerkx and The Secret,  and many many more.

Bandleden:
Tino Boley-vocals
Joerie Dekker – gitaar en vocals
Derrick van Schie- toetsen-gitaar en vocals
Luc Broers- bas en vocals
Rob Klerkx- drums, vocals
Bo van den Abbeelen – viool en vocals

Zaal open om 21:00 uur. Showtime Tender Prey 22:00 uur.