Events

The Hip, Tragically Hip, Wheat Kings, Wervershoof, Het Bier- en Muziekcafe van Wervershoof

The Hip Tribute Wheat Kings

Meestal zijn The Wheat Kings te aanschouwen in december maar dat is al twee keer niet gebeurd. Vandaar dat we het nu in mei gaan doen. En straks in december gewoon weer. Inhalen wat je nog tegoed bent. We leven maar één keer!

Negen bevriende muzikanten uit West-Friesland staken vier jaar terug de koppen bij elkaar voor een muzikaal eerbetoon aan de Canadese rockformatie The Tragically Hip, kort na het overlijden van frontman Gord Downie. Dit eerbetoon, ook hier gehouden in Hét Cafe van Wervershoof, werd een onvervalst succes in een stampvolle kroeg. Het smaakte natuurlijk naar meer. En zie daar: Wheat Kings is een feit en deze band treedt dan ook gewoon weer op in Hèt Café voor de derde keer in successie, dat moge duidelijk zijn.
Busladingen Westfriezen gingen namelijk de afgelopen decennia naar The Tragically Hip zodra ze in ons land waren. En elk nummer is raak met een gepassioneerde Gord Downie, riffs met een rafelrandje en prachtige verhalen in de teksten verborgen. Mooie avonden waar geen genoeg van te krijgen was. En dat gaat gewoon door, ook nu Gord er niet meer is.

Aanvangstijd is rond de klok van 22:00 uur. Entree voor al dit moois is hartstikke gratis.