Events

The Shavers
Uitverkocht!

Gatverdamme! Wat een verdriet. Johannes is niet meer en zal niet meer komen. Wat een gemis en wat een vent! De show van The Shavers is voor altijd uitverkocht.

The Shavers is misschien wel de meest bijzondere band die ooit de Nederlandse podia besteeg. In 2006 nam de band afscheid omdat zanger en boegbeeld Johannes de Boom dusdanig veel lichamelijke ongemakken kende dat het niet meer leek te kunnen. De band kwam in 2009 terug na een indrukwekkende serie operaties van de zanger met de EP Orthopedia.

Op 29 mei 2011 moest de band wederom afscheid nemen vanwege de inmiddels ernstig zieke gitarist Cock de Jong die in oktober 2011 sterf aan de gevolgen van kanker. Daarmee leek het doek definitief te vallen voor de band. Een andere gitarist was immers ondenkbaar. 

Daar waar het bloed kruipt…
Na een ontmoeting tussen zanger Johannes de Boom en drummer Theo de Jong eind 2018 voelden de heren een gezonde spanning om ergens een draad op te pikken met de band. En er was meteen een gitarist gevonden. Het idee was simpel. Er bestaat geen gitarist die Cock zou kunnen vervangen want iedere gitarist is beïnvloed door een eigen stijl. Dus daarom hebben ze er zelf maar eentje gemaakt en wordt de rol van Cock overgenomen door de 17 jarige zoon van Theo, Eg de Jong. Opgevoed met het ware shaversbloed. 

Deur open: 16:00 uur
Aanvang The Shavers: 17:00 uur