Events

The Wangston Brothers

Ook deze tweede Paasdag gaan we voor de livemuziek in de namiddag. Altijd gezellig en sfeervol. Deze keer hebben we The Wangston Brothers.

The Wangston Brothers zijn min of meer geboren op het podium, en kregen vervolgens hun liefde voor deze stijl met de paplepel ingegoten. Na jarenlange omzwervingen over allerlei podia in binnen- en buitenland, deelname aan allerlei bands ( Toontje Lager, Captain Gumbo, Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers) en meespelen op tientallen tracks en albums, keren ze nu terug naar hun muzikale roots. Hier koppelen ze de muzikale ervaring aan hun passie, om daarmee hun luisteraars mee te nemen op een aanstekelijke en leerzame reis door het Amerikaanse muzieklandschap.

Americana met Hollandse bevlogenheid

The Wangston Brothers hebben ideeën en muzikale opvattingen gesmeed tot een gemeenschappelijk doel n.l. ; de mooiste liedjes uit hun eigen muziekgeschiedenis te voorzien van al dat moois dat muziek maar kan oproepen. Dit alles geïnspireerd door de American Recordings van Johnny Cash zingen zij veelal meerstemmig en spelen kaal en akoestisch liedjes van artiesten die zij zeer bewonderen. Zij hebben een prachtige catalogus samengesteld waaruit tijdens de optredens geput kan worden.

Zij brengen o.a. odes aan Neil Young, Kris Kristofferson, Pete Seeger, Leadbelly, en vele anderen.

De entree is zoals gewoonlijk gratis en de aanvang is 17:00 uur. Mooie Paas!