Events

Kermis Wervershoof, Her Cafe, Wervershoof, Picknickers

The
Picknickers

Jullie lezen het goed. The Picknickers. Ooit bekend geworden onder een andere naam maar dat kon niet door de beugel volgens een groot zuivelbedrijf. Ze vonden het leuk maar ook niet meer dan dat. Dat mochten ze niet meer gebruiken terwijl het harstikke goed voor je was die tijd zeiden ze.
Maar goed, het concept was en is nog steeds goed al is er al sprake van een concept. Het draait en het zwiert en het stokt en het loopt af en toe vast zoals op de foto te zien is maar dan heb je wel lol want een concept loopt gesmeerd en dit is dus geen concept alhoewel je het wel afvraagt of dat daadwerkelijk zo is. Maar goed, anyway en buiten dat staan deze gasten op het podium tijdens de kermis 2023 bij Hèt Café van Wervershoof. En ze brengen een Speciale Gast mee in twee verschillende hoedanigheden. Hoe dat zit weten ze zelf ook nog niet als ze al weten hoe ze zelf ten tonele zullen verschijnen. Kortom; lichtelijke chaos is de toon en je zult zien en horen dat dat ook gewoon weer z’n weg gaat vinden. Toch?

Aanvullend DJ JoostintheHouse die zal doorgaan waar The Picknickers gestopt zijn. Maar het kan ook zo zijn dat ze dat niet doen.

Kermis Wervershoof, Her Cafe, Wervershoof, Picknickers