Events

Het Cafe, Wervershoof, Toer d'Shoof, Come Together

Toer
d’Shoof

Gelukkig! Het is bijna weer zover: de 4e editie van het Kroegenspektakel van Wervershoof Toer d’Shoof.

Zoals gewoonlijk gaat dat gebeuren op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei in vier gelegenheden die in Wervershoof gelegen zijn. Bij ieder etablissement moeten spelletjes worden uitgevoerd in teamverband. Nieuw dit jaar is dat ook de Schoof meedoet met dit Kroegenspektakel.
Een team bestaat uit maximaal vier personen. In iedere gelegenheid zal elk team ongeveer een uur aanwezig zijn en zal ook worden voorzien van een hapje en een drankje tijdens de strijd. Deze strijd is competitief en zal bestaan uit snelheid, concentratie, kracht en enthousiasme. Het verkassen tussen de spelarena’s gebeurt per fiets. Let dus op, kom op de fiets!

De aanvang, en tevens uitleg, van Toer d’Shoof zal om 12:30 uur zijn bij ’t Fortuin. Het einde van het Kroegenspektakel zal rond de klok van 18:00 uur zijn. Tussen de spellen door wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Ieder cafe heeft zijn eigen lekkernij en is genoeg om de dag door te komen. Ook dit jaar is er weer een gezamenlijk eindspel.

Geef je snel op voor Toer d’Shoof.  De kosten per team bedragen € 70,-. Daarbij inbegrepen is een goeie hap en een drankje bij iedere horeca-gelegenheid en een deelnameshirt van deze vierde editie van Toer d’Shoof, hèt Kroegenspektakel van Wervershoof.

Het deelname formulier staat hieronder online. Print uit en breng het bij het cafe. Vergeet niet het verschuldigde bedrag mee te nemen als je het formulier inlevert.