Events

two shakes of a lamb's tail, blues, psych, cafe, wervershoof, rock, trio

Two Shakes of a Lamb’s Tail

Drie heren van begin twintig die al sinds jaar en dag muziek met elkaar maken, besloten in 2011 dat het tijd was. Tijd voor Muziek. Juist ja, Muziek met een hoofdletter. Oftewel: Muziek gemaakt met hart en ziel, met het gevoel en de sfeer van het moment, in de ruimte waar je bent.

Dat is wat er gebeurd bij een optreden van Two Shakes. De heren mengen de energie van het publiek met de uiteenlopende emoties van henzelf. De klanken die daarop volgen zijn elke keer verschillend, en elke keer opnieuw de moeite waard. De muziek die dan ontstaat is te beschrijven als sixties psych rock, maar zelf noemen ze het Next level blues. Inspiraties komen onder andere vanuit Cream, The Doors, Led Zeppelin, Pink Floyd, en ga zo maar door.

Inmiddels heeft Two Shakes al heel wat kilometers gemaakt. Ze hebben in Paradiso gestaan, ze zijn voorprogramma geweest van The Pretty Things en de Billy Walton Band, ze hebben vele podia en zalen bespeeld en dat is nog maar het begin. Ze spelen het liefst zo vaak mogelijk, op zoveel plekken mogelijk. Dus kom een keer luisteren en ervaren wat deze live band met jou doet! Gevoel, kracht, echtheid en liefde. En als ik zo vrij mag zijn voeg ik daar de passie aan toe, live is dat echt te merken.

Deur van Hèt achterCafé gaat open om 21:30 uur en de entree is gratis.