Hèt Bier- en Muziekcafé van Wervershoof

onze toekomst

By in Magazine 0

onze toekomst

sepp stroet

Met wie woon je? Ik woon met broer Sem (13), zus Nova (16), nog een zus Layla (20) en mijn moeder Astrid (49) en vader Patrick (49) op de Simon Koopmanstraat in Wervershoof.

Op welke school zit je? Ik zit op de Werenfridusschool in groep 6 (inmiddels groep 7) en ik krijg les van Meester John.

Wie zijn je beste vrienden? Mijn beste vrienden zijn Huub, Josef, Jordi, Stijn, Dennis en Sjoerd. We voetballen veel met elkaar.

Wat zijn je hobby’s? Voetballen dus, en spelletjes zoals kezen, Yahtzee, Zakgeld en natuurlijk op de ps4 Fortnite en Fifa.

Wat is je favoriete plek in Wervershoof?De voetbalvelden van V.V.W. aan de Westrand. Daar ben ik heel vaak met m’n vrienden aan het voetballen. Ik speel bij V.V.W. in JO10-1 elke zaterdag.

Wie zou je voor een dag willen zijn?Ik zou graag Kelvin Stengs willen zijn. Eén van de beste voetballers bij AZ. Ik zou daar ook graag willen voetballen, vandaar. Daar doe ik dan ook m’n best voor. Ik heb ook
samen met m’n broer en zus een seizoenkaart. Maar ik ga
het meeste van de keren heen. Mijn broer en zus kunnen gelukkig niet vaak zodat ik vaker heen kan.

Wat zou je nog een keer willen meemaken?Naar de Grand Prix Formule 1 van Hongarije. Ik vond het niet leuk dat Max Verstappen uitviel in die race. Maar ik vond het wel leuk dat hij uitviel voor de tribune waar ik zat. Ik kon Max goed zien op deze manier. Ik zou ‘m nog een keer willen zien.

Post navigation