Hèt Bier- en Muziekcafé van Wervershoof

Editie 3 is geboren

By in Magazine 0

Editie 3 is geboren

En dat is nummer drie! Trots en blij zijn wij met de geboorte van deze editie. Ons derde kind wat veel te vertellen heeft, nu al! Boordevol verhalen, mooie foto’s, adverteerders en mooie gezichten.

Met passie voor het café, liefde voor het dorp en plezier in het grafisch vormgeven van een magazine, zo ontstaat Hèt Café van Wervershoof presenteert Wervershoof. Een bewaarmagazine van en voor Wervershoof. Want ons dorp is zoveel meer dan de molen en de kerk. Ons dorp zit boordevol mooie mensen met mooie verhalen. En daarbij hebben wij de mazzel dat de mannelijke kant van ons team niets liever doet dan naar deze verhalen te luisteren en er een prachtig magazine van weet te maken. Iets wat goed is, goed voelt, bij je past en goed ontvangen wordt kan je uitbouwen. Net zoals we met Hèt Café de afgelopen vijf jaar doen. En daarom is ook nummer 3 van ‘Hèt Café presenteert Wervershoof’ gewoon, ook in deze bijzondere tijden, weer een feit. (tekst loopt door onder de foto)

Sinds halverwege maart zijn we met Hèt Café dicht, open, half open en nu het er naar uit ziet hoogstwaarschijnlijk weer dicht de komende weken. Het is lastig en we missen de dagen met live muziek, de leuke feestjes en de energie die jullie ons geven tijdens jullie bezoek. Maar hé, niet getreurd en schouders eronder. Als jullie niet naar ons kunnen komen, komen we wel naar jullie. Met dit magazine welteverstaan. We liggen gewoon bij jullie op de keuken- of salontafel. Hoe mooi is dat!

Het magazine ligt vanaf op veel verschillende plekken in Wervershoof en omstreken, zoals bij Knijn Inkt & More, Sportcentrum De Dars, Rheino’s, Verzorgingstehuis St. Jozef, de Schoof en allerlei andere openbare en vrij toegankelijke plekken. Ga je te tanken bij Koper, ‘Hèt Café presenteert’ ligt er. Moet je te kneden bij de fysio, ‘Hèt Café presenteert’ ligt er. Neem ‘m mee naar huis en lees de mooie verhalen en de informatie die het blad te bieden heeft.

Post navigation